Tuesday, May 22, 2012

TERKINI! KHALID IBRAHIM MENGAKU DIA GAGAL, ADUN-ADUN PR PEMALAS..!

Negeri Selangor yang sudah pun ditabalkan sebagai negeri maju sejak tahun 2005 sekarang sedang tenat, berdepan bukan sahaja krisis besar seperti bekalan air, tetapi masalah sampah, masalah banjir, masalah pelacuran, masalah sosial membabitkan rumah urut, judi, arak dan sebagainya dan yang terbaru masalah peningkatan wabak denggi di negeri Selangor disebabkan negeri ini sudah semakin kotor.

Isunya disini, kerajaan negeri di bawah Menteri Besar Khalid Ibrahim apa yang dia buat.? makan gaji buta, goyang telor, berpolitik 24 jam dan exco-exco yang dilantik Khalid semua kaki tidor, pemalas. Semua isu dan masalah yang timbul membabitkan rakyat nak dipolitikkan dan Khalid sebagai MB jelas lepas tangan..

Lihat dibawah antara Exco, Adun pemalas Selangor makan gaji buta..!

            Exco Kesihatan, Pekerja Ladang, Kemiskinan dan Kerajaan Prihatin
4 tahun jadi exco kesihatan tak pernah melawat hospital, klinik.. denggi dah meningkat di Selangor apa dia buat, mabuk kuat, tido kuat..

               Exco Permodenan Pertanian,Pengurusan Sumber Alam dan Usahawan.. Dah puas curi pasir, perut kenyang, tidor kuat..apa dia buat pun tak tau.

                    Exco Kerajaan Tempatan, Kajian dan Penyelidikan

Ini orang apa pun tak tau, gangster taik kucing...bila tanya hanya tau garu kepala. Yang dia tahu itu arak mesti mau kasi jual, rumah urut, spa kasi banyak-banyak bukak. Lesen ada, takdak belakang kira..4700 pusat-pusat hiburan, rumah urut dan spa dibuka selama 4 tahun PR memerintah. BN selama 52 tahun hanya 800 pusat hiburan dibuka. Syabas PR..negeri berkebajikan ala komunis.!

                      Exco Pelaburan, Perindustrian dan Perdagangan

Ini exco, selama 4 tahun apa pelaburan yang dia bawak pun tak tau..kerja dia berpolitik 24 jam, tapi satu benda haram tak buat. Kat kawasan susah nak nampak muka, pemalas. Pelaburan pelacuran banyaklah dia bawak..sial!

                      Exco Pelancongan, Hal Ehwal Pengguna dan Alam Sekitar

Ini exco yang paling jahanam. Semua orang tahu skandal dia,(malas nak cerita) tapi tetap jadi exco..Jadi exco alam sekitar, tapi alam sekitar sendiri tak boleh nak jaga..pasal tu Selangor terkenal sebagai negeri tarikan pelancong, terutama tarikan bagi pelacur-pelacur.. Hebat exco pelancongan sorang ni.!


Hannah Yeoh, ni antara Adun Selangor yang paling pemalas. Hanya hadir 7 kali daripada 14 kali sidang DUN. Bila hadir sidang DUN sibuk bukak 'facebook'.. kan Celaka.!

Ramai lagi Adun-Adun PR Selangor yang bermasalah..Akan didedahkan lagi satu persatu nanti.

Khalid Ibrahim sudah tahu dan akui bahawa kerajaan pimpinannya telah GAGAL..sebab itu Khalid keluarkan kenyataan tidak akan ikut sama untuk bubar DUN dalam masa terdekat sekira berlakunya pembubaran Parlimen bagi mengadakan Pilihanraya Umum ke 13. Hahaha Khalid sudah goyang dan takut..realitinya Pakatan Rakyat bakal bungkus di Selangor..!
0 comments:

Post a Comment

Followers